Ionut Serbana (1 noiembrie 1972) tobe.

Primul contact cu un instrument l-a avut la 14 ani, cand a inceput sa cante la chitara primita cadou de sora sa. In prima trupa in care a activat a fost mai intai basist apoi, dupa plecarea tobosarului, s-a hotarat sa incerce sa bata la tobe, instrument care a devenit "marea sa dragoste". Urmand apoi cursurile Scolii Populare de Arta, dar si cursuri particulare de percutie a hotarat ca asta este meseria pe care vrea sa o faca in viata.

In 1994, in urma unui concurs, a obtinut postul de tobosar in Orchestra Teatrului "Toma Caragiu" din Ploiesti ?i din acel moment a luat contact cu adevarata muzica si cu oamenii de muzica profesionisti.

In aceasta perioada, dar si dupa aceea a colaborat cu numerosi artisti, cum ar fi: Nico, Horia Brenciu, Elena Carstea, Analia Selis, Petre Geambasu, Stefan Banica Jr, Marcel Pavel, Madalina Manole, Laura Stoica, Adrian Enache, Luminita Anghel etc

In anul 2002 a cantat in reteaua Hard Rock Café, in Coreea de Sud, Singapore, Hong Kong, Thailanda, la sfarsitul aceluiasi an la emisiunea "Noaptea tarziu, cu Mircea Badea si Oreste" iar in anul urmator la o emisiune moderata de Horia Brenciu, precum si in trupa acestuia.

In anul 2004 s-a alaturat trupei Asha cu care a lansat albumul "Asha incepe…" la casa de discuri Media Pro Music.

Intre timp a mai colaborat cu Analia Selis iar in anul 2010 a cantat impreuna cu band-ul lui Petre Geambasu in sezonul 9 al emisiunii "Dansez pentru tine", sezon in care a cantat alaturi de Stefan Banica Jr si Madalina Manole.

In prezent, alaturi de trupa Avenue, cea mai mare parte a timpului ii este ocupata de cel mai special proiect din viata lui, Mara Nicola.