Marius Mirea (3 ianuarie 1979) - chitara bas, voce.

Pasiunea sa pentru muzica s-a manifestat inca din copilarie. La 5 ani, urmarind emisiunile muzicale ale lui Iosif Sava, si-a convins parintii sa-i cumpere o vioara si a luat lectii la acest instrument pana in clasa a IV-a. La 13 ani a descoperit muzica rock, chitara bas si alaturi de cativa prieteni si-a facut prima formatie muzicala. In timpul liceului a continuat sa ia lectii de bas in particular si sa cante in diverse trupe impreuna cu muzicieni acum consacrati.

In timpul facultatii, intre anii 1998-2000, a cantat impreuna cu trupa Bere Gratis, cu care a inregistrat albumul "De vanzare"(1999) si a avut nenumarate concerte in toate orasele din tara.

Intre anii 2001-2003, alaturi de formatia Talisman, a inregistrat albumele "Pentru ea", "Balade" si "Talisman Live" pe care se regasesc hiturile "Numai una", "N-am sa te uit", "De ziua ta" etc.

Intre 1998-2004 a colaborat cu diferite trupe si artisti, printre care Sarmalele Reci, Ovidiu Lipan Tandarica&Stelu Enache, Madalina Manole, Rafael etc. In anul 2004 si-a cooptat fostii colegi din formatia Talisman si a format trupa Saga din care va lua nastere formatia Asha pentru al carei prim album – "Asha …incepe", aparut la Media Pro Music – compune majoritatea pieselor.

In 2011 impreuna cu Ionut si Stefan a adus in formatie doi foarte talentati solisti si a schimbat numele trupei in AVENUE.

Din anul 2008, impreuna cu Stefan Orfescu, a pus bazele unui proiect de cover-uri interpretate acoustic, proiect care se desfasoara in paralel cu trupa Avenue.

In putinul timp ramas cand nu face muzica se ocupa de organizarea de spectacole avand o firma de inchirieri echipamente sceno-tehnica, audio si lumini profesionale.