Stefan Orfescu (2 iulie 1975) chitara, voce.

Primele incercari muzicale le datoreaza mamei sale Gabriela Orfescu, profesoara de vioara, sub indrumarea careia a si studiat in primii ani de scoala pianul si vioara. Prima chitara i-a fost facuta cadou tot de mama sa, in ianuarie 1988. In acelasi an si-a format prima trupa, cu care a participat la diverse activitati in cadrul Casei Pionierilor si Palatului Copiilor, castigand mai multe premii chiar si la "Cantarea Romaniei".

A absolvit Scoala Populara de Arta si Universitatea de Muzica Bucuresti (1999), predand apoi la scoala si in particular muzica si chitara.

De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe trupe si artisti renumiti, printre care Paula Selling, Nadine, Mircea Rusu Band (cuprinzand si reprezentatii in teatre alaturi de actorii Adrian Pintea, Valeria Seciu, Maia Morgenstern si Ion Caramitru), Parlament, Leo Iorga si Schimbul 3, Amadeus, Maria Gheorghiu, Dinu Olarasu, Christian Becker, Alexandra Ungureanu, Horia Stoicanu.

La inceputul anului 2004 este cooptat de Marius Mirea intr-o "gasca muzicala" ce avea sa devina trupa ASHA, numele fiind dat chiar de Stefan. Impreuna cu acestia a sustinut foarte multe concerte in Romania – inclusiv in deschiderea show-rilor Scorpions si Paul Gilbert (Mr. Big), dar si in Ucraina, Germania, Bulgaria.

Din 2011 impreuna cu Marius si Ionut, colegii din trupa Asha, pune bazele muzicale ale unui nou proiect, trupa AVENUE.

"Multumiri speciale"


The Beatles, Pink Floyd, Queen, Eric Clapton, WhiteSnake, Sting, Toto, Dave Mathews Band, John Mayer. N-ar fi fost nimic din ce e frumos fara ei si multi, multi altii ."