OANA PUSCATU (25 noiembrie 1990) – voce

Mezina trupei AVENUE s-a nascut la Cernavoda intr-o familie care a avut in permanenta legatura cu lumea muzicala: bunicul sau canta la acordeon si mandolina, iar bunica si parintii sai aveau voce si stiau sa cante la cate un instrument.

Primul contact cu muzica l-a avut la varsta de 5 ani, cand isi insotea parintii la repetitiile corului "I.D.Chirescu"din Cernavoda. Dirijorul corului, care avea sa-i fie profesor de canto timp de 12 ani, a remarcat talentul ei . Atunci Oana a devenit solista corului, luand locul mamei sale.

In anul 2000 s-a inscris la Scoala Populara de Arta si a inceput sa studieze pianul cu un profesor particular.

Intre anii 2006-2007 a participat cu succes la numeroase concursuri si festivaluri de interpretare, obtinand aproape de fiecare data locul I

In anul 2007 a devenit cunoscuta in urma participarii la concursul Megastar, al doilea sezon, unde a castigat pe langa simpatia publicului si locul al II-lea.

In prezent este studenta la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografie "I.L. Caragiale" si canta alaturi de trupa AVENUE, realizandu-si astfel cele doua vise din copilarie, acela de a fi actrita si de a canta intr-o trupa rock.